Regnskap

Det er mulig å føre billag på alle kontakter i Navi - ikke bare begrenset til hovedkurselever.

Hensikten med regnskapet er å holde oversikt over utgifter og innbetalinger på de forskjellige kontaktene. Dette kan være utgifter i forbindelse med turer, kursmateriell, romleie osv.

Føre elevregnskap

Oversikt over konti

Når en går inn fra sidemenyen på Konto kommer bilde over alle konti med saldo opp. Her er det mulig å gjøre diverse utvalg for å få fram ønskede konti. Som ellers i programmet kan en sortere fritt på kolonnene (eks. minste saldo øverst). På bilags-flippen kan en søke/se etter bestemte bilag.

Detaljer på konti

Når en dobbelklikker på en konto får en opp bilagene på den aktuelle kontoen. Kontoen er knyttet til en kontakt, og det samme bilde vil komme opp når en søker kontakten og klikker Saldoen i Relatert-lista. I dette bilde legger en inn bilag. Nr kommer automatisk, Tekst kan hentes fra en vareliste. Inn betyr innbetalinger fra kontakten, mens ut er uttak av kontoen.

Føre samme bilag på flere

Det blir mulig å lage et bilag som så føres på alle eller et utvalg av elever (en linje, ett fag o.l.). Kan velge om bilagsnummer skal være det samme eller øke normalt.

Fakturering

Det arbeides med opplegget for fakturering:

Fakturaene blir lagret på kontoen (kontakten) og det vil bli mulighet for å purre. Når fakturaen blir betalt blir dette registrert som et inngående billag.
Planen er at konto/fakturasystemet skal kunne brukes på alle typer innkreving (hovedkurselever, kortkurselever, bebeoere osv.

Underordnede dokumenter