Kurs

Fra Internettadressen www.wis.no/navi/filer.htm kan du laste ned kurs med lyd og bilde.

Velg kurs i program lista. Du kan velge mellom innføring, kortkurs, søknader og oppsett.

Når du har lastet ned kursene vil du finne de under hjelp i menylinjen. Velg kurs.

Kursene gjennomgår bruken av programmet.

 


Opplegget

Du vil på skjermen se hvordan oppgaver utføres samtidig som du hører forklaring i høyttaleren. Du må derfor ha høyttalere på den maskinen der du skal kjøre kurset. Det lages ett kurs pr. tema.

Følgende kurs er tilgjengelige

Navn

Tid

Størrelse

Innføring

7:31

4,8 Mb

Søknader

8:30

5 Mb

Kortkurs

3:54

2,6 Mb

Oppsett

4:50

3,1 Mb

Hvordan installere kurs

Hvert kurs ligger i en fil som du kan laste ned fra Internett. Klikk på Nedlasting til venstre og velg kurset fra lista over filer. Når du har lastet ned filen, må du starte den for å pakke den ut. Da kan du velge hvor den skal legges. Vi anbefaler at du legger den i en mappe med navn "Kurs" under Navi. Da vil du kunne starte kursene fra Hjelp-menyen når du står i Navi

Starte kurs

Det enkleste er å velge Hjelp på menyen i Navi, velge kurs og deretter velge det kurset du vil kjøre. Du kan også starte ønsket fil fra Utforskeren.

Når kurset kjører

Når kurset kjører, får du opp et vindu som viser skjermen hos kursleder pluss et lite kontrollpanel der du kan styre fremvisningen.

 

Du kan klikke pauseknappen for å forsøke å gjøre det samme i ditt eget program som det som blir gjennomgått i kurset. Anbefaler også knappen for velg tema der du enkelt hopper til det som du ønsker å gjennomgå.