Rutiner

Du kan:

Rutiner

Ta frem kortkursvelgeren, velg riktig kalenderår, høyreklikk i listen under (listen er grå og tom hvis det ikke er registrert kurs fra før). Du får opp det nye kurset i eget skjema til høyre på skjermen. Registrer info om kurset. Spesielt viktig er antall dager og timer for dette brukes aktivt til å bestemme om kurset er tilskuddsberettiget (kurset skal være minst 12 timer, og gå over 3 dager).

Ikke-tilskuddskurs

Man kan bruke kortkurs-opplegget i Navi til å organisere forskjellige typer tilstelninger (elevstevner, møter o.l.) som ikke kommer under regler for tilskudd fra Staten. Bare sett hake for IkkeTilskudd på kortkurset så vil kurset ikke komme med i rapporteringen til SSB.

Registrere deltakere

Gå inn på kortkurset, velg flippen Elever, klikk Ny for å legge til ny elev. Også her benyttes Oppslag kontakt-prinsippet for å registrere kontakter --> man skriver litt av etternavnet, trykker Enter, en oppslagsboks dukker opp, hvis navnet allerede finnes velger du dette, ellers velger man <Ny>. Ofte ligger kortkursdeltakere i systemet fra før, og Oppslag kontakt-opplegget hindrer dobbeltregistrering.

Grupper/aktiviteter

Organisere kurset i aktiviteter hvis nødvendig. Dette gjøres for å få oversikt dersom hver enkelt deltaker deltar på forskjellige aktiviteter. Man ser lett hvem som er med på hva. I programmet oppretter man grupper under kortkurset, og legger deltakerne inn i de forskjellige kurs-gruppene etterpå.

Rapportere kortkursdeltakere til SSB i mars

Innrapportering av fjorårets kortkursdeltakere skjer hvert år før 1. mars.

Andre tilgjengelige rapporter for kortkurs

Kortkursrapporter finner man ved å gå inn på Velg rapport-knappen og velge kategori Kurs.

Underordnede dokumenter