Wis Skole

Infobrev 04.02.2008

Ny versjon av Wis skole

Vi har nå lagt ut versjon 25 av Wis Skole datert 04.02.2008.

 

Wis Skole er nå klargjort for eksport av data til Inntakskontoret. Alle fag og karakterer er knyttet til nye fagkoder i henhold til Kunnskapsløftet. Les mer om hvordan du lager datafil her:
http://www.wis.no/999/149/185-4206.html

Papirutgaven av rapporten er også oppdatert slik at man får med alle fagene fra Kunnskapsløftet.

 

Har oppdatert programmet med gyldige karaktervalg. I tillegg til tallkarakterer har man kun anledning til å benytte Deltatt og Fritatt. De som har ført alternative bokstavkarakterer (FU, FD, GF, UF, etc. var lovlige i L97) trenger imidlertid ikke endre karakterene før man sender de til Inntakskontoret. Systemet godtar dette og gir riktige karakterverdier til Inntakskontoret. Husk bare å endre til riktige karakterer senere.

 

Det er laget rutine som kopierer heimkunnskapskarakteren fra 9.trinn over til mat og helse i 10.trinn. Stå i kolonnen for mat og helse, høyreklikk og velg Kopier mat og helse.

 

Klasseliste 4 er fikset slik at man slipper dubletter.

 

Programmet kan oppdateres på vanlig måte - enten gjennom automatisk nedlasting i Wis Skole (System - Nedlasting) eller via programmets nettside http://www.wis.no/skole.

 

NB! Sørg for at ingen andre har programmet oppe når du kjører installasjonen av ny versjon. Da risikerer du at programmet ikke blir oppdatert som det skal, og du må kjøre oppgradering en gang til.

 

Brukere av Windows 98 må laste ned egen versjon av programmet. Denne versjonen blir lagt ut på tirsdag.

 

Vi legger ut ny versjon senere i uka som kan lage fil til PAS.

 

Vi anbefaler alle skoler å oppgradere sitt program til siste versjon.

Lykke til med videre arbeid!

 

Med hilsen

Ole Arnold Sødal
Systemutvikler
Waade Information System AS
Tlf: 72 45 01 90
Fax: 72 45 01 91
Epost: wis@wis.no
Internett: www.wis.no