WisWeb

Nyhetsbrev 12.02,2008

Vi setter fokus på nye moduler og funksjoner i WisWeb

Dette nyhetsbrev sendes til alle brukere av WisWeb, og alle som står som informasjonsmottakere om systemet.

Generelt

WIS starter nå en bedre informasjons tjeneste til sine brukere av WisWeb. Vi vil forsøke å oppdatere løsningen med nye moduler, funksjoner, forbedringer og feilrettinger, med informasjon om dette en gang i måneden.
Siste halvår av 2007 var preget av litt mindre aktivitet i nyutvikling da vår WisWeb utvikler gjennom to år valgte å skifte firma. Vi vil nå sette fokus på stabilitet og brukervennlige funksjoner i systemet. 
Vi planlegger overgang til en utgave 2.0 av WisWeb, som er mere strømlinjet og benytter de mest moderne komponenter i løpet av sommeren 2008

 Modulinfo

WisWeb har nå til sammen 80 moduler. Dette er både standard moduler, spesial moduler og oppsett moduler. Her får du en liste med større ting som er gjort:

  • Blogg (vi har ferdigstilt en modul for administrasjon/skriving av weblogger).
  • Forum (vi ferdigstiller i disse dager en avansert forum løsning)
  • Video (vi har laget opplegg for å samle å vise videoer på nettstedet i flash)
  • Forbedring av mange visemaler (bl. a prosjekt, kalender, kalkyle)
  • Forbedret versjonshåndtering på prosedyre og dokument.

Du finner informasjon om alle våre moduler på adressen http://www.wis.no/999/152/1349-0.html

Driftsstatus

Vi har i den senere tid hatt en del driftsforstyrrelser. Dette beklager vi. Årsaken er en omlegging av våre servere og denne løsning har vært ustabil. Vi arbeider mot en 100% løsning og en oppetid på 99%.

Design

Stort sett all internett design er laget av vårt datterfirma Viskom.

Her kan du se Viskoms siste design av nettstedet til Ranheim Idrettslag (RIL). En stor løsning som skal dekke mange avdelinger og behov.

Har du behov for å pusse opp nettstedet ditt, så ta kontakt

Brukere

Vi får har nå over 70 nettsted i WisWeb med flere tusen brukere. Både basis utgaven av WisWeb, men også vår kvalitetsløsning blir veldig godt mottatt. Vi har nå flere kommuner som kjører vår løsning og større private og offentlige firmaer. Du finner en liste over våre brukere her: http://www.wis.no/999/152/313-0.html?TypeId=17

HåndtrykkSamarbeidpartnere

WIS har laget partneravtale med TrustIt (www.trustit.as) AS og Servicehagen AS.(www.servicehagen.no) om salg av WisWeb produkter.