Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startside

Referanser

Tjenester

Rådgiving

Installasjon

Opplæring

Drift

Informasjon

Produktomtaler

SSLVPN klienter

Fjernhjelp

Fortigate Brannmur

Endret: 27.12.2005  

Hardware brannmur


Fortigate Brannmur, hardware.

 

Dette er brannmurserien som har "alt": Inntil 4 Gbps, funksjoner for antivirus, innholdskontroll, URL-filter, VPN, QoS, HA og Intrusjon Detection (IDS). Den har 2 til 12 soner avhengig av modell.
Fortinet samler alle sikkerhetsfunksjoner i en og samme enhet. Det er ikke lenger nødvendig å ha en enhet for hver sikkerhetsfunksjon man ønsker å ta i bruk.

Fortinet kan benyttes som en avansert multifunksjons brannmur eller sammen med en eksisterende brannmur der man ønsker å benytte noen av funksjonene. Uansett bruk vil systemet være meget kostnadseffektiv i forhold til funksjonalitet, sikkerhet og ytelse.

Den ICSA sertifiserte viruskontrollen dekker skanning av SMTP, POP3, IMAP og HTTP. I tillegg til å søke etter virus på Internett trafikken har man også mulighet til å sette opp virusskanning mellom sonene.

Fortinet’s brannmurserie er meget skalerbar og konkurransedyktig på pris.

Produktserien starter med F-50. Denne koster under 8000,- kroner og er beregnet på mindre bedrifter, men som likevel har behov for de avanserte VPN / brannmur / sikkerhetsfunksjoner som er i disse enhetene.

Fortigate 3600 som egner seg for de helt største konsern er den største modellen og har direkte fibertilkobling og en hastighet på inntil 4 Gbps. I løpet av året vil det komme enheter med hastighet på opptil 70Gbps.

Alle enhetene kan administreres fra en rekke forskjellige brukergrensesnitt som for eksempel serieport, SSH, og webleser (HTTPS).