Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startside

Om nettstedet

Kontakt

Kundeweb

Produkter

Trykksaker

Foto

Video

Visuell markedsføring

Presentasjoner/stands

Internett

WisWeb

3D-animasjoner

Referanser

Om markedsføring

Aure Tustna kommunesammenslåing

Endret: 10.06.2014  

WisWeb

 

Laila KalvikKommunesammenslåingssiden www.auretustna.kommune.no ble i utgangspunktet bygget opp og designet i tett samarbeide med Viskom.
Nettsidene skulle benyttes til å formidle løpende intern/ekstern viktig informasjon om prosjektet/fremdriften der, samt formidle den politiske møtevirksomheten i prosessperioden. Vi i prosjektet var svært godt fornøyd med samarbeidet i den forbindelse.

Dere var servicevennlige og proffe, kom med mange gode forslag og hensyntok i høyeste grad "kundens behov". Det var veldig viktig for oss å ha lett "tilgang" til en fast lokal kontaktperson som raskt kunne følge opp våre ønsker og "skreddersy" løsninger i hht. dette. Dette gjorde Viskom, som lokale representanter på en utmerket måte!

Skulle det være noe jeg føler vi manglet i "oppbyggingsfasen" så var det tilgang til standard ferdige utarbeidede maler i ulike sammenhenger.

Et annet ønske (gjelder ikke den midlertidige prosjektsida, men ordinær kommunal nettside) hadde vært om dere hadde mulighet til å inneha spisskompetanse på å vite hva som "skjer" i landet hva gjelder kommunale hjemmesider til enhver tid slik at vi som kunde er trygge på at vi alltid er blant de mest "moderne" her.

Terningkast

5 / 6 Et terningkast 5.

6 / 6 Jeg kan godt gi 6 også når det gjelder design/fargevalg.

Viskom`s bakgrunn som gode fotografer tror jeg kommer godt med til slike oppdrag: Gutta har nemlig utmerket smak!

 

Laila Kalvik

Prosjektmedarbeider Aure kommune