Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

Navi Versjon 01.05, 03.07.2001

Endret: 10.03.2007  

Endringer i brevsystemet, nye rapporter, endring i søknadsregistreringen.

 

 

Alle | Ikke utført | Utført


Annet
Nr Utf Tittel Beskrivelse
1 Store endringer i brevsystemet (03.07.2001)

Som før er brevsystemet i Navi basert på maler som man kan definere selv. Det som er nytt er at malene organiseres per tema. Dvs man lager egne maler for hvert tema i programmet, som for eksempel egne maler for kortkurselever og egne maler for søkere.

Det temabaserte systemet gjør det mye enklere å ta i bruk spesielt tilpassede flettefelt.


Hovedkurs
Nr Utf Tittel Beskrivelse
2 Hovedkurs, flipp Elever, ved utvalg på linje (28.06.2001)

Hovedkurs, flipp Elever, ved utvalg på linje: timeglass ble hengende igjen dersom linjen var tom for elever. Feil rettet.

3 Kontaktvelger: feil ved sletting (20.06.2001)

Feil i kontaktvelgeren gjorde at velgeren viste det skjemaet som sist ble vist fra velgeren selv (ved oppdatering av data), selv om brukeren siden hadde tatt frem et annet skjema. Feil rettet.

 


Rapport
Nr Utf Tittel Beskrivelse
4 Feilretting i rapportene til IF/IKF (03.07.2001)

Rettet feilen i rapporten til IF fra versjon 1.4 som gjorde at rapporten ble blank. En videre gjennomgang av bakgrunnstallene i begge rapportene.

Som før finner vi rapportene ved å klikke på ikonet for rapporter i knapperaden, og velge ønsket rapport fra rapportvelgeren som dukker opp.

5 Rapporter (03.07.2001)

Ny: 023 Alle søkere - liggende
Rapporten er lik den som ble presentert under 1.4, men er laget liggende. Dette for å få bedre plass til den informasjonen som rapporten har med. Som før kan man gjøre utvalg på linje og søknadsstatus, slik at man kan for eksempel skrive ut alle søkere på en bestemt linje som har status Opptatt.

Noen rapport per hovedkurs foreligger fortsatt ikke, og vil komme med senere. Men denne rapporten kan brukes som en slags midlertidig hovedkurs-rapport siden man kan gjøre utvalg i søkerstatus (opptatt elev).

 

Ny: 019 Elever på linjefag
Lister opp alle elever med en bestemt linje. Utvalg gjøres på skoleår og linje.

 

Endret: 015 Elever på fag
Lister opp alle elever på et bestemt valgfag/obl. fag. Utvalg gjøres på skoleår og linje.


Søknad
Nr Utf Tittel Beskrivelse
6 Endring av søknadsregistreringen (03.07.2001)

I versjon 1.4 la vi til sjekk mot kontaktregisteret ved registrering av nye søknader. Når man har tastet inn navnet sjekker Navi om navnet allerede finnes lagret, og i så fall hentes dette fram. Hvis ikke opprettes ny.

Dette førte imidlertid til noen nye problemer som vi nå har rettet på. Dette gjelder spesielt:

  • En kontakt ved navn <Ny> la seg i kontaktregisteret for hver søknad som ble laget. Nå opprettes ingen ny kontakt navn er fylt inn i navnfeltet.
  • Navi låste seg når navnfeltet ble forlatt blankt. Nå vil man ikke ha mulighet til å forlate navnfeltet før navn er fylt inn eller ved trykk på avbryt.

Nå kan man ikke trykke på en annen søknad når en søknad opprettes eller endres, før man klikker Lagre eller Avbryt.

Dessuten er koden som ligger til grunn for søknadsregistreringen gjort noe mer effektiv slik at enkelte muligens vil føle forskjell på ytelsen.

Slik går du fram for å fjerne eventuelle <Ny>-kontakter:

  • Klikk på Kontakt i menyen til høyre for å gå inn på Kontakt-velgeren.
  • I det blanke feltet for Navn skriver du tegnet "<" og trykker Enter. Du vil da få opp en liste over eventuelle <Ny>-kontakter.
  • Trykk på en av kontaktene, klikk på høyre musknapp og velg "Slette kontakt" i menyen. Bekreft sletting. Denne operasjonen gjentar du til det ikke er flere <Ny>-navn i lista.

I enkelte tilfeller får du opp en melding om at du ikke kan slette kontakten fordi den har relasjoner. Se på listen nederst på kontakt-velgeren. Øverst på denne står det "info". Dersom kontakten har relasjoner, vil disse komme opp nedenfor. For eksempel dersom kontakten er registrert som søker, vil det stå "Søknad" + årstall. Da må du slette søknaden først. Det gjør du ved å gå inn på søknadsoversikten, velg riktig årstall, høyre-klikk på søkeren, og velg Slett søknad. Så går du tilbake til Kontakt-velgeren for å slette kontakten.

Ring oss dersom du står fast, så hjelper vi det på vei.