Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

Navi Versjon 22b, 09.05.2006

Endret: 11.12.2006  

Versjon 22b av folkehøgskolens informasjonssystem Navi er nå lagt ut for nedlasting. Det er gjort noen rettinger i fraværsføringen og i samlerapport til FHSR og rapport til lånekassen.

 

Folkehøgskolerådet samler i disse dager inn oversikt over fjorårets kursvirksomhet fra skolene, og i den forbindelse har vi gjort et par korrigeringer i rapporten.

Slik lager du rapporten i Navi:

  • legg inn alle kortkurs for 2005. Husk dager/timer og start/sluttdato. Registrer alle kortkursdeltakerne med info om eventuell dobbeltelling og fravær. Husk fødselsdato på alle deltakere.
  • alle langkurselever må være registrert for skoleåret 2004-05 og 2005-06. Legg inn all info om dobbeltelling, sen startdato, avbruttdato og kurslengde.
  • legg inn verdi for maks elevtall under Oppsett - Skolen
  • klikk på knappen Velg rapport, velg rapport nr 48, velg 2005 og klikk forhåndsvisknappen.
  • klikk på skriver-knappen. Her kan man enten skrive ut rapporten eller lage fil. Folkehøgskolerådet ønsker at det lages fil. Sett kryss i feltet Skriv til fil, velg type PDF, velg filnavn og plassering ved å klikke på ...-knappen ved siden av. Klikk OK så vil filen lagres på harddisken på angitt sted. Filen sendes som vedlegg i epost til Folkehøgskolerådet.

Skolene skal snart rapportere sine elever til Statens Lånekasse. I Navi er det nå gitt mulighet for å markere 2.årselever slik at de blir rapportert med riktig kode. Egen avkrysning for dette på elevskjemaet i Navi. Lånekassen sender ut brev til skolene om hvordan rapporteringen skal foregå.

Vi kommer med melding om hvordan man praktisk lager rapporten i Navi.

 

Alle | Ikke utført | Utført


Fravær
Nr Utf Tittel Beskrivelse
1 Feilretting, fraværsføring (09.05.2006)

Rettet en feil i visning av fravær i fraværsflippen på elevskjemaet.

I versjon 22 laget vi mulighet til å endre fraværstype på hele dager i gangen, og i den forbindelse la vi til ny kolonne med knapper i fraværsflippen på eleven.

Den nye kolonnen tok over tittelen til den første fraværstimen, og de øvrige timene ble forskjøvet til høyre. Sistetimen falt ut. Feilen gjaldt kun dette skjemaet - fraværet ble vist riktig i alle andre skjema og rapporter.


Rapport
Nr Utf Tittel Beskrivelse
2 Endring i rapport til Statens Lånekasse (09.05.2006)

Rapporten til Statens Lånekasse tok ikke hensyn til at en elev er 2.års elev. Dette er nå løst ved å innføre et nytt felt på eleven: 2årselev.

Feltet finner man både på elevskjemaet og som ny tilgjengelig kolonne i elevoversikten på hovedkurset. Alle må passe på å fylle det ut før innsending til Lånekassen.

3 Korrigering av samlerapport (nr 48) (09.05.2006)

Har rettet opp en feil i samlerapporten.

Feilen gikk ut på at det ble brukt virkelig antall dager høst og vår som beregningsgrunnlag for årselevfaktoren - det skal brukes 95 dager uansett ved helårskurs, og virkelig antall dager ved halvårskurs.