Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

Navi Versjon 11, 16.10.2002

Endret: 19.12.2006  

Vi har fått inn noen meldinger om feil i rapporteringen som vi nå har rettet opp. Dette påvirker utskrift av søkere til fil og beregning av uketimer på sluttrapporten til SSB.

 

Fjernet i tillegg en feil som kom opp ved innlegging av nye fag, og har lagt til ny kolonne i fagflippen på elevbildet: beregnet gjennomsnittlig uketimer som hvert enkelt fag representerer. Gir bedre oversikt over uketimesituasjonen på eleven.

Det er flott at dere tar kontakt når dere oppdager feil og uklarheter. Feil blir prioritert og rettet opp, og om det ikke er direkte feil så gir det oss en viss klarhet i hvordan brukerne tenker. Kanskje har vi tenkt litt for tungvindt i utviklingen av programmet.

Mange har spurt oss om innrapportering av elevdata til Statens Lånekasse. Denne rapporten blir lagt inn i Navi når vi har fått beskrivelse av hvordan rapporteringen skal foregå.

Sannsynligvis skal innrapporteringen skje samtidig med videregående skolene i løpet av juli hvert år.

 

Alle | Ikke utført | Utført


Fag
Nr Utf Tittel Beskrivelse
1 Feil ved innlegging av nye fag (16.10.2002)

Har lagt til ny kolonne i fagflippen på elevbildet: beregnet gjennomsnittlig uketimer som hvert enkelt fag representerer. Gir bedre oversikt over uketimesituasjonen på eleven.


Rapport
Nr Utf Tittel Beskrivelse
2 Feil i rapporteringen (16.10.2002) Vi har fått inn noen meldinger om feil i rapporteringen som vi nå har rettet opp. Dette påvirker utskrift av søkere til fil og beregning av uketimer på sluttrapporten til SSB.