Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

Navi Versjon 26b, 05.01.2009

Endret: 27.01.2009  

Klargjort for rapportering av kortkurs til sentralbasen

 

 

Alle | Ikke utført | Utført


Fravær
Nr Utf Tittel Beskrivelse
1 Utskrift av fraværsmerknader (04.01.2009)

Det er laget ny rapport som skriver ut fraværsmerknader per elev. Rapporten har fått nr 25.

 

Tips: i utskriften har man mulighet til å filtrere på søkeord. Hvis man for eksempel har "fs" som fast kode for forseintkomming kan man søke på fs for å vise detaljer om alle forseinkomminger på alle elever.

2 Feil i boksen som endrer fraværstype på alle føringer (03.01.2009) Når man klikker på prikk-knappen ved siden av datoen i fraværsflippen på elev får man opp en boks hvor du kan endre fraværstype for alle føringer på denne datoen. En feil gjør at denne boksen flytter seg ut av skjermbildet når det er mange fraværsføringer. Dette er nå fikset.
3 Forbedre initialopplegget i fraværsføringen (03.01.2009)

Mange har kommentert at det er tungvindt å føre initialer når man må høyreklikke på hver time for å føre initial. Har nå laget en funksjon som gjør følgende:

- spør bruker om initial

- initialen som blir skrevet blir lagt inn på alle åpne timer

- timene lukkes automatisk

Funksjonen er lagt på en ny knapp som heter "Bekreft og lukk timer"

4 Initialer i fraværsflipp, elev (03.01.2009)

Det er innført initialer i fraværsflipp på elev. Aktuell initial vises nederst på skjermen når man går inn i en celle/timeføring.


Navi Sentralbase
Nr Utf Tittel Beskrivelse
5 Datakontroller ved rapportering av kortkurs til Navi SB (31.12.2008) Har innført følgende datakontroller for kortkurs i eksport til sentralbasen:
Kurs mangler dager
Kurs mangler timer
Kurs mangler startdato
Kurs mangler sluttdato
Kurs: for mange dager (i forhold til start/sluttdato)
Kurs mangler emne
Elev mangler kjønn
Mangler/feil fødselsdato
Feil i personnr
6 Lever med nr på kortkurs til Navi sentralbase (31.12.2008) Navi tar nå med kortkursets nr i eksporten til sentralbasen

Rapport
Nr Utf Tittel Beskrivelse
7 Feil flettefeltnavn i brev til kontaktgrupper og kortkursdeltakere (04.01.2009)

Har fikset brevutskriftene til kontaktgrupper og kortkursdeltakere slik at de er oppdaterte med hensyn til flettefeltkoder og nytt brevopplegg (tilsvarende som brev til søkere)

De som har gamle maler for brev til kortkursdeltakere og kontaktgrupper må oppdatere flettefeltkodene i disse malene for at de skal virke.

8 Rapport nr 33 (fraværsoversikt) viser ikke avbrutte elever (02.01.2009) I utvalget for rapport nr 33 (fraværsoversikt) er det en avkrysningsboks for Vis avbrutte elever. Rapporten tar ikke hensyn til om den er avkrysset. Dette er nå fikset slik at rapporten viser avbrutte elever om ønskelig.
9 Liten feil i rapport nr 30 (12.12.2008) Liten feil i rapport nr 30 gjorde at i helt spesielle tilfeller viste rapporten feil kurs. Det er nå fikset.

Søknad
Nr Utf Tittel Beskrivelse
10 Endringer i overføring av søkere til elevstatus (06.01.2009)

Tidligere måtte man sette inn betaltdato på søkere for å få lov til å overføre de til elevstatus. Dette kriteriet er nå fjernet, slik at det er frivillig for skolen om man vil sette inn dato for betalt.

 

Tidligere ble trygdekontor og sosialkontor opprettet som kontakter i Navi ved overføring til elevstatus. Dette førte til mange kontakter som kanskje ikke er nødvendige. Har tatt bort denne funksjonen, i hvert fall midlertidig, så får vi se an behovet.

 

I tillegg er overføringsrutinen nå mye raskere enn før.

11 Registrere epostadresse og telefon arbeid på foresatte (02.01.2009) Det er laget mulighet til å registrere foresattes arbeidstelefonnr og epostadresse på søkere og elever. Kan vises både både i oversikt over søkere og oversikt over elever.
12 Vise bilde i søknadsskjermbilde (02.01.2009)

Skjermbildet som viser detaljer om en enkelt søknad viser nå bilde av søkeren, såfremt bilde av søkeren er lagt i standard bildemappe for hovedkurset.