Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

WisWeb1 2012 Januar, 31.01.2012

Endret: 19.12.2013  

Aktiviteter utført i januar 2012

 

 

Alle | Ikke utført | Utført


BMS - moduler
Nr Utf Tittel Beskrivelse
1 Styringskort: Feil hvis manglende periode (02.01.2012) Dersom en ikke har lagt inn ny periode for styringskort når en kommer til nytt år, så feilet skjemaet for visning av styringskort. Feilen ble rettet ved å hente første post fra perioden med startdato etter nåværende dato, sortert synkende på dato. Tidligere var kravet at nåværende dato skulle være mellom start- og sluttdato for perioden. Dette feilet dersom det ikke var definert noen periode for det nye året.

Prosedyre
Nr Utf Tittel Beskrivelse
2 Endret krav for å få prosedyre på høring (12.01.2012)

En bruker fikk tidligere bare prosedyrer til høring dersom prosedyren lå på et område som var blandt brukerens hjemmeområder. Denne regelen gjaldt selv om brukeren var satt opp som direkte høringspartner.

Dette er nå endret slik at en bruker som settes opp som høringspartner vil få opp prosedyren til høring på sin startside helt uavhengig av prosedyrens område. For at brukeren skal åpne prosedyren kreves det at brukeren har lesetilgang til området som prosedyren ligger på.

Men når det er angitt en gruppe av brukere som skal høres, er det fremdeles bare de brukerne som har prosedyrens område blandt sine hjemmeområder som får prosedyren til høring.