Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

Om nettstedet

Endret: 06.05.2008  

WIS nettsted har vokst hvert år, og løsningen har vært basert på faste (statiske) html-sider. Vi har hele tiden sett behovet for et mer helhetlig og ikke minst dynamisk nettsted.
Vårt nye nettsted åpnet 9. mai 2005. Nettstedet er i sin helhet basert på vår publiseringsløsning - WisWeb, og vi håper dette vil gjøre det lettere for deg uansett om du er kunde, samarbeidsparter, leverandør eller en som bare vil vite litt mer om WIS.

Full bredde

Etter hvert har mange store skjermer med høy oppløsning (mye på skjermen). Vi vil at du skal få utbytte av skjermen, og derfor lar vi nettstedet bruke bredden og høyden i nettleseren. De aller fleste nettsteder bestemmer bredden på sidene, og får dermed mer kontroll over utseende. For oss er det innholdet som teller, og du får bestemme størrelsen.

Hovedmenyen alltid i toppen

På toppen ligger hovedmenyen. Her velger du mellom hovedområdene våre, du kan gå direkte til et bestemt område eller søke. Denne er alltid tilgjengelig for deg. Ved å klikke på logoen vår, kommer du til startsiden.

Områdemeny til venstre

Når du er på et område, vil menyen gi deg aktuelle valg for det området. Menyen er satt opp i to nivåer. En områdemeny er alltid tilgjengelig på skjermen.

Dokumenter

Det aller meste av informasjon som ligger på nettstedet kommer opp i dokumentområdet. Her kan du rulle nedover når teksten ikke får plass på en side. Øverst til venstre står tittelen på dokumentet, og oppe til høyre finner du dato for siste endring.

Skrive ut

Utskrift på Internett har aldri vært helt bra. Du får enten med alt for mye eller alt for lite. Nå har vi fått den ordinære utskriftsknappen i nettleserne til å skrive ut en fornuftig side. Trykk på printknappen i nettleserens knapperad.