Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

Spar tid på IT

Endret: 13.02.2007  

Få ekstra tid til omsorg ved å innføre dataprogram. Ny dansk undersøkelse setter fokus på besparelser.


Det blir mere  ekstra tid til beboerne på de sosiale institutioner i Danmark, hvis pedagogerne begynner å bruke datamaskiner på kontoret.

En ny undersøkelse fra Syddansk Universitet i Odense, Danmark viser, at det i Danmark kan spares en halv milliard kroner om året, hvis rasjonaliseringen gjøres op i penger.

- Hver medarbeider sparer mange timer, og det betyder mindre tid på kontoret og mere tid til omsorg. Samtidig blir kvaliteten av arbeidet høyere, sier cand.it Brian H. Jørgensen, som er den ene av undersøkelsens forfattere. Han og Mark Williams har lavet undersøkelsen som en del av deres kandidatavhandling.

Undersøkelsen viser, at en medarbeider sparer nesten tre timer hver uke etter innføring av informasjonsteknologi. I hele Danmark arbeider ca. 30.000 personer på sosiale institusjoner, og deres samlede besparelse vil altså svare til en halv milliard kroner.

 

"Dette ligger helt i tråd med vår oppfattelse", sier Svein Waade, daglig leder i WIS, som mener at man med et brukervennlig og skreddersydd system kan spare mange penger. Vi får mange tilbakemeldinger fra våre brukere som peker i samme retning.

 

Wis lanserer i disse dager dataprogrammet Wis Tiltak, som er et administrativt system for tiltaksbedrifter.

Struktur og brukervennlighet har vært nøkkelord i utviklingen av programmet, som er utviklet i vårt eget gjennomprøvde rammeverk.

Vi mener programmet har et stort utviklingspotentiale og dette vil vi arbeide på de kommende måneder, når vi høster de første brukererfaringer.

 

Les mer om undersøkelen: http://www.fyens.dk/article/657447

Relaterte artikler: http://www.fyens.dk/article/657380