Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

Ny versjon av Wis Skole

Endret: 18.10.2012  

Vi har nå lagt ut versjon 35f av Wis Skole datert 23.08.2012.


I en tidligere versjon av programmet har det sneket seg inn en feil ved registrering av prøvegrupper til PAS. Man får ikke registrert riktig prøvetype. Dette er nå fikset.

I tillegg har vi lagt inn støtte for å kunne eksportere gruppetilhørighet til Excel. Gruppe er lagt inn som egen kolonne under Program - Eksport.

En del skoler etterlyser støtte for den nye valgfagsordningen som kom nå i høst. Vi rakk det ikke i denne versjonen, men blir prioritert til neste versjon, slik at skolene så snart som mulig kan begynne å legge inn data. I tillegg til valgfag er det nye fagkoder på enkelte fag. Dette blir oppdatert i samme runde.

 

NYTT INSTALLASJONSPROGRAM

I vår lanserte vi et nytt installasjonsprogram som gjør det mer feilsikkert å oppgradere til nye versjoner av Wis Skole. Det tas automatisk backup av datafilene til programmet før installasjonen kjøres. Programmet lastes ned på vanlig måte - enten gjennom automatisk nedlasting i Wis Skole (System - Nedlasting) eller via programmets nettside http://www.wis.no/skole.

Vi har fått en del tilbakemeldinger om at installasjonsprogrammet ikke starter automatisk når man benytter den integrerte oppdateringsrutinen i programmet. I så fall kan man laste ned siste versjon fra nettsiden http://www.wis.no/skole og kjøre installasjonen manuelt.

NB! Sørg for at ingen andre har programmet oppe når du kjører installasjonen av ny versjon. Du kan gjøre dette inne fra Wis Skole: Gå inn på modulen System og velg Avslutt i listen.

I en del kommuner som kjører sentral installasjon av WisSkole, skal all oppdatering av programmet skje sentralt, dvs av datafolk hos kommunen. Ta kontakt med IT-ansvarlig om du er usikker.