Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

En mer helstøpt kvalitetsmodell

Endret: 20.07.2007  

WisWeb kvalitet er i disse dager forbedret med flere funksjoner..


Kvalitetstandard 128I følge arbeidstilsynet er det på områdene risikovurdering og opplæring på prosedyrer at bedriftene svikter mest. Les artikkel..

 

Dette har vi tatt konsekvensen av og lanserer i disse dager mulighet for å hake av for opplæring på vår prosedyre og utstyrsmodul. Dessuten har vi laget rapporter så man hurtig kan få en oversikt over opplærings status.

Vi har også lagt til en metode for risikovurdering på prosedyren med automatisk beregning av risikograd utfra sannsynlighet og konsekvens.

 

Vi har ferdigstilt modulen Sikker Jobb Analyse (SJA), som er en systematisk og trinnvis gjennomgang av alle risikoelementer, i forkant av en konkret arbeidsoppgave eller operasjon.

Dermed har vi en kvalitetsmodell som støtter alle faser av HMS systemet, samt kan utvides til alt kvalitetsarbeid innen for bedrifter, offentlig forvaltning og institusjoner.

 

Vi vil i nærmeste fremtid lansere en visuell prosessmodul hvor man kan fremstille arbeidsprosesser grafisk og koble nødvendige ressurser til.

Dette vil gjøre systemet mere oversiktlig og tilgjengelig for nye brukere.

 

ansatt04_svein"Vi er kommet langt i våre bestrebelser for å skape en fremtidsrettet og altomfavnende kvalitetsløsning og jeg gleder meg til å demonstrere dette for våre kunder", sier Svein Waade, daglig leder i WIS