Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

Informasjon om status på Wis Tiltak

Endret: 29.01.2008  

Presentasjon av status for Wis Tiltak i Ulsteinvik


Det har vært en del nedturer med Wis Tiltak siden vi startet i 2004, og prosjektet ble våren 2007 lagt på is. Grunnen har vært tekniske problemer med å få til den løsningen som vi ønsker. Dette gjelder spesielt innefor behandling av skjema. En kan kanskje i ettertid si at ambisjonene har vært for høye.

Noen bedrifter har vært med å prøve systemet, og noen få bedrifter benytter systemet i sin daglige drift. Systemet er ikke stabilt enda, og det mangler en del vesentlig funksjonalitet.

Det ble i sommer besluttet å gjøre et nytt forsøk på å få systemet ferdig, og kjernen i systemet er etter det helt omskrevet. Vi har nå funnet løsninger som fungerer på alle våre ønsker. Vi arbeider derfor videre med forbedring av en del generelle punkt i systemet. Den nye versjonen heter 3.

En tidlig utgave av Wis Tiltak versjon 3 ble presentert på ASVL samling i Ulsteinvik den 2. november. Selv om mange helt sikkert er skuffet over at det har tatt så lang tid, kom det tydelige signaler på at bedriftene fremdeles venter på Wis Tiltak. Dette gir oss tro på at vi kan få mange kunder på systemet.

Vi har nå nesten 150% stilling fast på prosjektet inntil vi får det ut i salg. Vi planlegger å teste den nye versjonen sammen med noen bedrifter før vi starter salg av løsningen. Vi har brukt store kostnader på dette prosjektet, og det er nå svært viktig for oss at det også begynner å komme noe inn.