Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

Feil på WisWeb i dag 1. april

Endret: 04.04.2009  

Det oppsto i dag tidlig en feil i WisWeb. Vi er tilbake i ordinær drift, men mangler endringer som er gjort mellom 00.40 og 08.25 i dag 1. april. Det arbeides med å hente tilbake disse endringene.


Melding kl. 11.10:

Da er vi tilbake med data på WisWeb slik de var natt til i dag. Vi har også åpnet WisWeb igjen for ordinær tilgang. Bruker må logge av og på for å få tilgang.

Dersom noen har gjort endringer i data mellom 00.40 og 08.25, vil disse ikke være med. Vi nå arbeider med å hente tilbake dette også.

Svein Waade, daglig leder

 


 

Melding kl. 10.15:

Det oppsto i dag tidlig kl. 08.30 en feil i våre servere på WisWeb. Vi har hentet inn sikkerhetskopi av WisWeb fra natt til tirsdag og det er den som kjører nå. Det betyr at endringer som er gjort i løpet av tirsdagen ikke er med i WisWeb. Alle nettsider vil dermed være slik de var natt til tirsdag.

Vi arbeider nå med å hente tilbake endringer som er gjort helt inntil feilen oppsto i dag tidlig. Inntil vi har fått tilbake alle de siste endringene, har vi sperret for endringer i WisWeb. Det betyr at en kan logge på Intranettet og lese, men ingen har tilgang til å redigere der.

Vi sender ut ny beskjed når det er endringer på status i denne saken.

Svein Waade, daglig leder