Internett: www.wis.no E-post: wis@wis.no
Tlf: 7245 0190 Fax: 7245 0191

Startsiden | Produkter | Drift | Markedsføring | Ta kontakt | Gå til
Søk:

Startsiden

Søk

Om nettstedet

Nyhetsarkiv

KundeWeb

Om virksomheten

Ansatte

Blogg

Kompetanse

Prosjekter

Sikkerhet

Vår styrke

Wis i media

Sponsor

Om selskapet

Organisering

Historikk

Kontorer

Reise til WIS

Ta kontakt

Jobbe i WIS

Partnere

Den andre siden ..

Hemne kommune åpner nytt nettsted i WisWeb

Endret: 13.02.2007  

Hemne kommune lanserer den 6.april 2006 sin nye nettløsning i WisWeb.
Løsningen omfatter både Internett og Intranett og utnytter svært mange av funksjonene i WisWeb.

WisWeb er det nye flaggskip hos WIS. Hemne kommune har vært pilotkunde i forhold til løsningen og har kunnet sette sitt helt personlige preg på løsningen. "Dette samarbeid har vært utrolig vigtig for utviklingen av produktet og vi gleder oss til lanseringen" sier Svein Waade, daglig leder i WIS.


Bli med på lanseringen!

Pressekonferansen finner sted den 6. april på kommunestyresalen, Hemne kommunehus.

  • 09.00 - 10.30 Pressekonferanse.
    Foruten visning av ny hjemmeside med funksjoner, vil en også presentere Hemne kommunes 3D kart-løsning, samt demonstrere bedriftsregisteret og vise hvordan brukerne kan vedlikeholde dette.
  • 12.00 - 14.00 Presentasjon og gjennomgang
  • F.o.m. kl. 10.30 inviteres til "åpent hus" på kommunestyresalen hvor interesserte kan få demonstrert hjemmesiden å lære mer om systemene

Alle er hjertlig velkommen!

Om løsningen

WisWeb er en modulbasert helhetsløsning for å styre og formidle intern og ekstern informasjon på Internett.

Løsningen består av intranett og Internett. Intranettet er et sikkert område som krever brukernavn og passord. Dette brukes av alle ansatte til å formidle interne nyheter, dokumenter, filer, kontaktopplysninger. All informasjon på intranettet kan med ett klikk publiseres på Internett. Dette gir en langt større frihet i forhold til organisering og presentasjon av kommunen enn tidligere.

Involvering

Løsningen vil involvere alle ansatte i kommunen på en eller annen måte. Enten i form av profilering av eget område, publisering av nyheter, melding av avvik, oppslag i diverse register etc. WisWeb har en meget avansert tilgangsstyring som gjør at informasjonen får den riktige "eier". Alle involverte brukere har vært på kurs frem til lanseringen. Løsningen gir for brukerne av nettstedet bredere informasjon om kommunens aktiviteter med nyheter, kalender, planer etc. 

Moduler

Det vil også bli anledning til å se på forskjellige moduler, bl.a kvalitetssystemet som består av moduler for styrende dokumenter, standarder, prosedyrer, avviksbehandling, rapporter etc.

 

Alle med interesse for nettløsninger vil få en fin innføring i tankene bak WisWeb både sett fra kunden og leverandørens side.